Energie aanbiedingen
Beoordeling: 4.3
23 beoordelingen

Het is aan te bevelen eens per jaar opnieuw naar je energieverbruik te kijken, omdat je hiermee enkele honderden euro’s per jaar kunt besparen. Bovendien kan overstappen je een flinke extra korting of een leuk cadeau opleveren. Op deze pagina ziet u de energie aanbiedingen waarvan u nu gebruik kunt maken.

  1. 1. Selecteer het aantal personen in het huishouden
  2. 2. Je ziet daarna het gemiddeld verbruik en de energie aanbiedingen

Energieprijzen bekijken

Bekijk de ACTUELE kWh prijs >>

In de bovenstaande energiekosten zit verwerkt:
-> Stroomprijs 1 kWh
-> Energiebelasting en btw
-> Kosten netbeheerder

Bekijk de actuele prijs van 1 kWh >>

 

Het is de moeite waard om eens per jaar te shoppen voor energie! Je vindt hier een overzicht van diverse energie aanbiedingen, acties en kortingen. Doordat de energiemarkt sinds enkele jaren is vrij gegeven voor concurrentie, proberen de verschillende energieaanbieders u met gratis producten zoals een iPad, iPhone, laptop, cadeaubonnen of gratis stroom over te halen een contract af te sluiten.
Energie overstappen: energie aanbiedingen op een rij

Energie is een concurrerend product. Niet vreemd dat diverse energieleveranciers in Nederland proberen om het kopen van energie zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De consument kan hiervan profiteren door regelmatig te shoppen op internet en te kijken welke energie aanbiedingen het interessant zijn. Vaak wordt overstappen voor je geregeld en kost het je nauwelijks moeite. Wel levert het flinke besparingen en leuke cadeaus op.
E.ON: EnergieAssistent

Bij de afsluiting van een contract ontvang je de E.ON EnergieAssistent . De EnergieAssistent is een pakket met producten, inclusief een app om onnodig energieverbruik in huis op te sporen en te verhelpen. Bekijk meer informatie over de gratis E.on EnergieAssistent de website van E.ON.

NUON Actie: Gratis Android Tablet

Via Nuon is er nu een mooie aanbieding. Bij overstappen naar NUON VastePrijsStroom en NUON VastePrijsGas met krijg je nu een Android Tablet cadeau!

NUON Actie: Gratis staatslot

Via Nuon is er nog een andere mooie aanbieding. Bij de overstap naar NUON VastePrijsStroom en NUON VastePrijsGas voor de krijg je nu een staatslot met jackpot cadeau!

Essent: Nest thermostaat Gratis

Stap nu over naar Essent en ontvang de slimme Nest thermostaat Gratis! Bedien de verwarming met uw telefoon, tablet of pc.

Energiedirect: Cadeaukaart van max. € 320 euro

Bij het afsluiten van een contract bij Energiedirect krijg je nu een cadeaukaart van € 100 van Bol.com of een welkomst premie van 320 euro!

Oxxio: gratis iPhone, iPad of laptop

Stap over naar Oxxio en ontvang een gratis iPad, iPhone of laptop. Helemaal gratis een iPad Air, iPhone 6 of laptop.

Nuon: 3 maanden gratis stroom

Nuon betaalt voor u 3 maanden lang de stroom! Deze actie zorgt ervoor dat u het gehele jaar 25% korting krijgt op de rekeningen.

Geen cadeaus, maar wel de laagste energieprijs

Wil je geen cadeaus, maar gewoon de laagste energieprijs? Bekijk de energie aanbiedingen per leverancier of gebruik een energievergelijker, zoals Pricewise. Na diverse keren voor mezelf nagerekend te hebben en een vergelijk te hebben gemaakt tussen diverse leveranciers is voor mij steeds weer PriceWise als beste naar voren gekomen. Hoe je een goed vergelijk maakt tussen leveranciers lees je hier.