Energie besparen tips
Beoordeling: 4.7
55 beoordelingen

Energie besparen is niet moeilijk. Energie uitsparen is zelfs erg makkelijk, maar alleen als je weet waar je op moet letten. Je kunt met de tips op deze website enkele honderden euro’s per jaar minder uitgeven aan de energierekening. Als u direct wilt beginnen met minder betalen voor uw energie, bekijk dan de beste tips om energie te besparen hieronder.

  1. 1. Selecteer het aantal personen in het huishouden
  2. 2. Je ziet daarna het gemiddeld verbruik en de kosten samen met bespaar tips

Energieprijzen bekijken

Bekijk de ACTUELE kWh prijs >>

In de bovenstaande energiekosten zit verwerkt:
-> Stroomprijs 1 kWh
-> Energiebelasting en btw
-> Kosten netbeheerder

Bekijk de actuele prijs van 1 kWh >>

 

Daarnaast is energiebesparing niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook help je met deze energie bespaar tips het milieu en het klimaat.

Energie besparen tips

Deze tips kan direct door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. U bespaart hiermee direct tot wel honderden euro’s per jaar. Daarnaast zijn er nog een aantal manieren om energie te besparen. Hieronder leest u 3 artikelen waar energie besparen tips worden uitgelegd.

download (7)

Top 10 Groene stroom leveranciers

We hebben in Nederland een aantal energieleveranciers die tot de top behoren als het gaat om groene energie. We geven je hier een overzicht van de 10 meest duurzame stroomleveranciers en leggen uit waarom sommige…


spaardouchekop63_l

Spaardouchekop

Een slimme energie bespaar tip is het vervangen van je douchekop door een spaardouchekop. Bij gebruik van zo’n waterbesparende douchekop wordt er minder water doorgelaten, waardoor je minder water en ook minder energie…


van-energiemeter-naar-slimme-energiemeter64_l

Van energiemeter naar slimme energiemeter

Een energiemeter is een mooi hulpmiddel om mensen bewuster met energie om te laten gaan. Met een energiemeter kun je namelijk meten hoeveel energie verschillende apparaten verbruiken. De energiemeter werkt gemakkelijk….