Top 5 Energie Cadeaus

(Beste keus!) Energiecadeau XL
Cadeau’s tot 350 euro! Vattenfall (Nuon) regelt overstap.
Cadeaus Vattenfall
   (tip!)
300 cashback op je rekening! Essent regelt overstap.
Cadeaus Essent
(Nuon)
Cadeaubon Bol.com 200 euro! Vattenfall regelt overstap.
Cadeaus Vattenfall
(Nuon)
250 euro korting, 1 jaar! Vattenfall regelt overstap.
Cadeaus Vattenfall
(Nuon)
2 x cadeau, tijdelijke actie! Bijvoorbeeld 2 x bol.com. Vattenfall regelt overstap.
Cadeaus Vattenfall

Wil je overstappen van energiemaatschappij en ben je op zoek naar de beste aanbieding? De mooiste cadeaus die je ontvangt wanneer je een energiecontract afsluit hebben wij voor je op een rijtje gezet. Het is ook populair om te kiezen voor een zogenaamde cash-back actie, hiermee krijg je een bedrag tot 350 euro op je rekening gestort na het afsluiten van een energiecontract. Veel geld waar je niets voor hoeft te doen. Energiemaatschappijen willen jou graag als klant en hebben daarom dit bedrag en deze cadeaus voor je over.

Check de actuele aanbiedingen (deze week) hieronder:

Regelmatig overstappen is aan te raden en wordt door heel veel mensen gedaan. Bekijk de prijs van energie en vergelijk deze met andere aanbieders. Is de prijs gelijk of goedkoper en krijg je er een mooi cadeau bij of een cash-back betaling op je bankrekening? Stap dan vandaag nog over naar één van de betrouwbare energiemaatschappijen.

Gaat overstappen moeilijk?

Helemaal niet! Het overstappen regelt je nieuwe energieleverancier voor je. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen op de website van de nieuwe aanbieder en zij regelen de rest.

Uit welke energie cadeaus kan ik kiezen?

Voor de meest actuele cadeaus verwijzen wij je naar de website van de aanbieder. Populaire energie cadeaus zijn een bol.com tegoedbon, huishoudelijke artikelen of een cash-back betaling op je rekening.

Overige informatie: Wat kost 1 kWh? / Gemiddeld gasverbruik

Onze tip: Stap regelmatig over

OVERSTAP CADEAUS

Energiemaatschappijen willen jou graag als klant. Door de prijzen te vergelijken kan je jaarlijks veel geld besparen. Maar er is meer! Zo krijg je bij deze energiemaatschappijen geld op je bank of een korting op je rekening. Zij regelen het overstappen. Het is betrouwbaar en wordt door ons aanbevolen.


250-350 euro aan cadeaus uitzoeken
Bekijk de actie >>


Tot 300 euro op je rekening gestort
Bekijk de actie >>


150 euro korting
Bekijk de actie >>