Vergelijk de energieprijzen van 2019

Energieprijzen vergelijken

Ben je tevreden over je huidige energieleverancier, of overweeg je toch om de energieprijzen eens te vergelijken? Het vergelijken van energie is eenvoudig met behulp van deze tool. Je kunt de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken op het gebied van maandbedrag, prijs voor gas en de prijs voor stroom/elektriciteit.

Goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier heb je snel gevonden met onze prijsvergelijk tool. Vul je woonplaats in en je gezinssamenstelling, bijvoorbeeld een tussenwoning met 2 volwassenen en 2 kinderen. Het gemiddelde verbruik wordt vergeleken tussen alle energieleveranciers.

Energieleveranciers vergelijken

De energieleveranciers uit onze energievergelijker zijn allen betrouwbaar en voldoen aan alle eisen. De prijzen zijn transparant en je kunt eenvoudig zien welke actuele acties er zijn. Zo krijg je soms gratis een duur cadeau bij het overstappen, of zelfs geld op je bank in de vorm van cashback.

Overstappen?

Wij geven het advies om regelmatig de energieprijzen te vergelijken. Heb je een energiemaatschappij gevonden die goedkoper is of op een andere manier beter bij je past? Dan kan je ervoor kiezen om over te stappen. Vaak krijg je een welkomstcadeau in de vorm van een waardebon, cadeau of een cashback (geld op je bankrekening gestort). Voor veel mensen is dit de reden om over te stappen, want een dergelijk cadeau of een cashback kan oplopen tot wel 300 euro. Overstappen zelf gaat heel eenvoudig, de partijen regelen dit onderling zodat er niets fout kan gaan.

Onze tip: Stap regelmatig over

Actuele acties

Energiemaatschappijen willen jou graag als klant. Door de prijzen te vergelijken kan je jaarlijks veel geld besparen. Maar er is meer! Zo krijg je bij deze energiemaatschappijen geld op je bank of een korting op je rekening. Zij regelen het overstappen. Het is betrouwbaar en wordt door ons aanbevolen.


220 euro op je rekening gestort
Bekijk de actie >>


220 euro bonus
Bekijk de actie >>


150 euro korting
Bekijk de actie >>