Energie aanbiedingen links
Beoordeling: 2.3
6 beoordelingen

Als u wilt overstappen op naar een nieuwe energieleverancier dan kunt u gebruik maken van diverse aanbiedingen. De energie aanbiedingen kunnen uiteenlopen van een gratis iPad tot cadeaubonnen van Bol.com of van de Mediamarkt tot aan een kwartaal lang gratis stroom.

  1. 1. Selecteer het aantal personen in het huishouden
  2. 2. Je ziet daarna het gemiddeld verbruik en de scherpste aanbiedingen

Energieprijzen bekijken

Bekijk de ACTUELE kWh prijs >>

In de bovenstaande energiekosten zit verwerkt:
-> Stroomprijs 1 kWh
-> Energiebelasting en btw
-> Kosten netbeheerder

Bekijk de actuele prijs van 1 kWh >>

 

Energie aanbiedingen

Als u ook geld wilt besparen op uw energierekening, dan is het verstandig om over te stappen naar een nieuwe energiemaatschappij of energieleverancier. Doordat er sinds enkele jaren een concurrentieslag gaande is tussen de verschillende energieleveranciers, kunt u daar als consument van profiteren. U ontvangt mooie welkomst cadeaus en scherpe aanbiedingen zodat u klant wordt of klant blijft van die bepaalde energieleverancier.
Energie aanbiedingen en acties:

Hieronder en hiernaast kunt u de verschillende aanbiedingen en acties bekijken van de verschillende energieleveranciers. U kunt eenvoudig zelf bekijken welk bedrijf u de goedkoopste energie zoals stroom en gas kan leveren. Daarnaast kunt u altijd kiezen uit leuke cadeaus en energiebesparende producten zoals slimme thermostaten en spaarlampen.

Vergelijk alle energieprijzen!

Met deze energie-vergelijkingstest kun je kijken hoeveel je kunt besparen op je energie. Dit kan oplopen naar honderden euro’s of krijg gratis cadeaus!

E.ON: EnergieAssistent Gratis

Als u overstapt naar E.ON dan krijgt u de EnergieAssistent GRATIS. Uw energieverbruik in beeld met de handige app.

Essent: Nest thermostaat Gratis

Stap nu over naar Essent en ontvang de slimme Nest thermostaat Gratis! Bedien de verwarming met uw telefoon, tablet of pc.

Energiedirect: Cadeaukaart van max. € 320 euro

Bij het afsluiten van een contract bij Energiedirect krijg je nu een cadeaukaart van € 100 van Bol.com of een welkomst premie van 320 euro!
Oxxio: gratis iPhone, iPad of laptop

Stap over naar Oxxio en ontvang een gratis iPad, iPhone of laptop. Helemaal gratis een iPad Air, iPhone 6 of laptop.

Nuon: 3 maanden gratis stroom

Nuon betaalt voor u 3 maanden lang de stroom! Deze actie zorgt ervoor dat u het gehele jaar 25% korting krijgt op de rekeningen.

Nuon: Gratis Android tablet

Bij de Nuon is er een mooie aanbieding. Bij het overstappen naar NUON VastePrijsStroom en NUON VastePrijsGas krijg je nu een Android tablet cadeau!

Nuon: Gratis staatslot

Bij de overstap naar NUON VastePrijsStroom en NUON VastePrijsGas krijg je nu een staatslot met jackpot cadeau! Stap snel over om het staatslot te ontvangen.